• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер


Како да ја пронајдете потребната батерија?

Ве молиме да ја извадите батеријата од вашиот лаптоп и да ја пронајдете ознаката на вашата батерија. Запишете ја  ознаката на вашата батерија во полето - Пребарување и ќе добиете листа на модели на батерии што одговараат на вашата батерија.

Код на батериите за ASUS

Кодот на батериите за ASUS почнува со буква A, па по неа следат 2 броја, па црта, па повторно буква и два броја, на пример A31-К53, A32-К53 

Clarico-Text-Image
Батерија NRG+ за Asus Eee PC 1011 1015 1215 A32-1015
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп ASUS Eee PC 1016 Series, Eee PC 1015 Series, Eee PC VX6 Series
(PN) A31-1015, AL31-1015, AL32-1015
10.8V, 4400mAh/48Wh
Батерија за Asus Eee PC 1201 4400mAh
1.499,00 ден 1.499,00 ден 1499.0 MKD
Батерија за лаптоп Asus EeePC 1201, 10.8V 4400mAh
Батерија за ASUS ZX50 ZX50J GL552JX X4200 A41N1424
1.499,00 ден 1.499,00 ден 1499.0 MKD
Батерија за лаптоп ASUS FX-PLUS 4200, FX-PRO 6300, FX-PRO 6700, ZX50J, GL552, GL552JX, GL552VW, ZX50V
(PN) A41N1424, 0B110-00350000, 0B110-00350300
14.4V 2200mAh/32Wh
Батерија за Asus A9 F2 F3 M51 Z53, A32-Z96
1.499,00 ден 1.499,00 ден 1499.0 MKD
Батерија за лаптоп ASUS Z53 Series, Z9 Series, Z53 Series, Asus S Series, Asus Z Series, Asus A9 Series
(PN) A32-Z94,A32-Z96, SQU-503, SQU-528
11.1V, 4400mAh/49Wh
Батерија за ASUS VivoBook X102BA Series A31N1311
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Батерија за лаптоп ASUS VivoBook F102BA Series, ASUS VivoBook X102B Series, ASUS VivoBook X102BA Series
(PN) A31N1311
11.1V, 2200mAh/24Wh
Батерија за ASUS M70 G71 X71 X72 N70SV N90SV
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Батерија за лаптоп ASUS M70, G71, X71, X72, N70SV, N90SV
(PN) A41-M70, A42-M70
14.8V 4400mAh/65Wh
Батерија за Asus N61 M50 A32-M50
1.499,00 ден 1.499,00 ден 1499.0 MKD
Батерија за лаптоп ASUS N61 Series, M50 Series, M60 Series, Pro62 Series, X55 Series, X64 Series,
(PN) A32-M50, A32-N61, A33-M50
11.1V, 4400mAh/49Wh
Батерија за ASUS G75 Series A42-G75
3.199,00 ден 3.199,00 ден 3199.0 MKD
Батерија за лаптоп ASUS G75 Series, ASUS G75V Series, ASUS G75VM Series, ASUS G75V 3D Series, ASUS G75VM 3D Series, ASUS G75VW 3D Series
(PN) A42-G75
14.4V, 5200mAh/75Wh
Батерија NRG+ за Asus K72 K73 N73 X72 A32-K72
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп ASUS A72 Series, K72 Series, K73 Series, N71 Series, N73 Series, N77 Series, X7 Series, X72 Series, X73 Series
(PN) A32-K72, A32-N71
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија NRG+ за Asus F52 F82 K40 K50 K70 A32-F52
1.899,00 ден 1.899,00 ден 1899.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп ASUS F52, F82, K40, K50, K60, K70, PR05C, PR066, PR060, PR088, PR08S, X65, X70, X87, X5C
(PN) A32-F82, A32-F52
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за ASUS UltraBook A46 A56 S405 A32-K56
1.699,00 ден 1.699,00 ден 1699.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп ASUS UltraBook A46, UltraBook A56, UltraBook K46, UltraBook K56, UltraBook S40, UltraBook S405 , UltraBook S505, A46C Series, K56C Series, K56V Series, R405C Series, S40C Series, U48C Series, U58C Series, V550C Series, V550CM Series, V550CA Series 
(PN) A32-K56, A41-K56
14.8V 2200mAh/33Wh
Батерија NRG+ за Asus N46 N56 N76 A32-N56
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп ASUS N46 Series, N56 Series, N76 Series, R503C Series, B53V Series, F45A Series, F55 Series, R500N Series, R500VD Series
(PN) A32-N56
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за Asus X540S X540L A31N1519
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп Asus X540 Series, X540s Series, X540LA Series
(PN) A31N1519
11V 2200mAh/24Wh
Батерија NRG+ за ASUS X451 X551 A41N1308
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп ASUS X451, X451C, X451CA X551, X551C, X551CA, X551MAV
(PN) A41N1308, A31N1319
14.4V 2200mAh.32Wh
 
Батерија NRG+ за ASUS A450 F450 X450 X550V X751 A41-X550E
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп ASUS A41-X550E,  компатибилна со моделите Asus X450, X450E, X450J, X450JF Series Asus A450, A450C, A450V, A450E, A450J, A450JF Series Asus F450, F450C, F450V, F450E, F450J, F450JF Series
14.8V 2200mAh/33Wh
Батерија NRG+ за Asus K53 X55 X54 A53 A32-K53
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп ASUS K53 Series, A53 Series, A43 Series, K43 Series, X43 Series, X53 Series, X54 Series, X84 Series
(PN) A31-K53, A32-K53
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија NRG+ за Asus A45 A55 A75 K45 K55 X45 X55 A32-K55
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп A45 Series, A55 Series, A75 Series, K45 Series, K55 Series, K75 Series, X45 Series, X55 Series, X75 Series, R400 Series, R500 Series, R700 Series
(PN) A32-K55
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија NRG+ за Asus A450 A550 F450 K450 K550 X450 X550 A41-X550A
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп Asus A450, A550, F450, F552, K450, K550, X450, X550, P450, P550, R409, R510, R510J X552 Series
(PN) A41-X550, A41-X550A
14.8V 2200mAh/33Wh
Батерија за Asus F301 F401 F501 S301 S401 S501 X301 X401 X501 A32-X401
1.499,00 ден 1.499,00 ден 1499.0 MKD
Батерија за лаптоп ASUS F301 Series, ASUS F401 Series, ASUS X401 Series, ASUS X501 Series
(PN) A31-X401, A32-X401, A41-X401
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија за Asus F5 F50 X50 A32-F5
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
Батерија за лаптоп ASUS F5 Series, X50 Series, X59, X59Sr
(PN) A32-F5, 70-NLF1B2000Z, 90-NLF1B2000Y
11.1V, 4400mAh/49Wh