• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете потребната батерија?

Ве молиме да ја извадите батеријата од вашиот лаптоп и да ја пронајдете ознаката на вашата батерија. Запишете ја  ознаката на вашата батерија во полето - Пребарување и ќе добиете листа на модели на батерии што одговараат на вашата батерија.

Код на батериите за Fujitsu

Кодот на батериите за Fujitsu има различни комбинации на букви и броеви, како на пример FPCBP276, а може и да почнува со буквите SS, CP, BTP.

Clarico-Text-Image
Батерија за Fujitsu Siemens Amilo Li1705 V2030 V2055 V3515
1.399,00 ден 1.399,00 ден 1399.0 MKD
Батерија за лаптоп Fujitsu Siemens Amilo Li1705  V2030 - 11.1V, 4400 mAh
Батерија за Fujitsu ESPRIMO Mobile V5515 V5535 V5555
1.899,00 ден 1.899,00 ден 1899.0 MKD
Батерија за лаптоп Fujitsu ESPRIMO Mobile V5515 V5535 V5555
Батерија NRG+ за FUJITSU LifeBook A530 AH530 A531 AH531 FPCBP250
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп FUJITSU LifeBook A530, A531, AH530, AH531, LH520, LH52/C, LH530, PH521, LH701, LH701A
(PN) FPCBP250
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија за Fujitsu Siemens Amilo A1640 M1450 UN255
2.199,00 ден 2.199,00 ден 2199.0 MKD
Батерија за лаптоп Fujitsu-Siemens, Packard Bell, Uniwill, MaxData - 11.1V, 4400mAh
Батерија за Fujitsu V3525 V5505 V5545 V6505 V8210 BTB4K8
1.499,00 ден 1.499,00 ден 1499.0 MKD
Батерија за лаптоп Fujitsu V3405, V3505, V3525, V5505, V5545, V6505, V6535, V6545, BTP-B4K8 4400mAh, 10.8V
Батерија за FUJITSU LifeBook AH532 A532 AH512 AH562 FPCBP331
2.099,00 ден 2.099,00 ден 2099.0 MKD
Батерија за лаптоп FUJITSU SIEMENS LifeBook AH532 A532 AH512 AH562 - FPCBP331, FMVNBP213 4400mAh 10.8V