• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете потребната батерија?

Ве молиме да ја извадите батеријата од вашиот лаптоп и да ја пронајдете ознаката на вашата батерија. Запишете ја  ознаката на вашата батерија во полето - Пребарување и ќе добиете листа на модели на батерии што одговараат на вашата батерија.

Ознаки на батериите за HP

Кодот на HP батериите го сочинуваат:
- две големи букви, па по нив следат два броја (на пр HS04)
- HSTNN-бројот, почнува со HSTNN, па следи црта и броеви и букви,
-HP spare има 6 броеви, црта и уште 3 броја.

Дознај повеќе
Батерија за HP EliteBook 8560w 8570w 8760w 8770w VH08
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
Батерија за лаптоп HP EliteBook 8560w 8760w HSTNN-IB2P VH08 VH08XL - 4400mAh, 14.8V
Батерија за HP ProBook 4340s 4341s RC06XL
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Батерија за лаптоп HP ProBook 4340s ,ProBook 4341s - 4400mAh, 10.8V HSTNN-YB3K RC06XL
Батерија за HP Chromebook 210 G1 11 G3 i G4 Serije PE03
2.399,00 ден 2.399,00 ден 2399.0 MKD
Батерија за лаптоп HP ChromeBook 210 G1 Chromebook 11 G3 i G4 - HSTNN-PB6J, PE03XL, 766801-421
10.8V, 4000mAh
MT06 Батерија за HP Mini 210-3000 Mini 1104 dm1-4000 Mini 2103 2104
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Заменска батерија MT06  за лаптоп HP Mini 210-3000 Series, Mini 1104, HP 3115m, dm1-4000 Series, HP Mini 2103, 2104
48Wh, 4400mAh
Батерија за HP Pavilion TouchSmart 10 MR03
1.899,00 ден 1.899,00 ден 1899.0 MKD
Батерија за лаптоп HP Pavilion TouchSmart 10 MR03 - 2200mAh
Батерија за HP Pavilion DV4-5000 DV6-7000 DV6-8000 DV7-7000 HSTNN-LB3N MO06
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
Батерија за лаптоп HP MO06 MO09 TPN-W106 TPN-W107 TPN-W108 TPN-W109 TPN-P102 HSTNN-YB3N HSTNN-LB3N HSTNN-OB3N HSTNN-LB3P MO06 MO09 4400 ,11.1V
Батерија за HP Mini 210 AN03
1.299,00 ден 1.299,00 ден 1299.0 MKD
Батерија за лаптоп HP Mini 210 2200mAh 10.8V
Батерија за HP Mini 110c CQ10 NY220AA
1.399,00 ден 1.399,00 ден 1399.0 MKD
Батерија за лаптоп HP Compaq Mini 110 CQ10 4400mAh 10.8V
Батерија за HP SleekBook 14 HY04
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Батерија за лаптоп HP SleekBook 14 - HY04 - 2200mAh, 14.4V
Батерија за HP Mini 700 1000 FZ441AA
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Батерија за лаптоп HP Mini 700 1000 4400mAh 11.1V
Батерија за HP Zbook 15 17 Workstation AR08 HSTNN-DB41
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Батерија за лаптоп HP Zbook 15 17 Workstation AR08 HSTNN-IB41 14.8V
Батерија за HP Pavillion dv9000 14.4V 4400mAh EV087AA
1.699,00 ден 1.699,00 ден 1699.0 MKD
Батерија за лаптоп HP Pavillion dv9000, dv9500 - 14.4V 4400mAh
Батерија за HP Compaq nx7400 NC8200 6720t PB992A
1.899,00 ден 1.899,00 ден 1899.0 MKD
Батерија за лаптоп HP Compaq 6720t NX7400 10.8V 4400mAh
Батерија за HP ProBook 4210s 4310s 4311s 2200mAh AT902AA
1.699,00 ден 1.699,00 ден 1699.0 MKD
Батерија за лаптоп HP Compaq ProBook 4210s 4310s 4311s - 14.4V 32Wh
Батерија NRG+ за HP Pavilion TouchSmart 14, Chromebook 14, Sleekbook 14, Sleekbook 15 - VK04
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп Pavilion Sleekbook 14 Series, Sleekbook 15 Series, Ultrabook 14 Series, Ultrabook 15 Series,
(PN) VK04
14.4V 2200mAh/33Wh
Батерија NRG+ за HP 246 G6 / 255 G6 / 250 G6 HP 15-bs serija JC04 HSTNN-LB7W
2.099,00 ден 2.099,00 ден 2099.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп HP 246 255 250 G6 15-BS000 15-BW000 17-BS000 Pavilion 17z Series
(PN) JC03, JC04
2200mAh 14.8V/33Wh
Батерија NRG+ за HP Pavilion 14, 15, 240 G2 LA04
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп HP Pavilion 14 Series, Pavilion 15 Series, 240 G2 Series, 248 G2 Series, G14 Series, 350 G1 Series, 340 G1 Series
(PN) LA04, TPN-Q132
14.4V 2200mAh/32Wh
Батерија NRG+ за HP ProBook 430 G1 ProBook 430 G2 RA04
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп HP ProBook 430, ProBook 430 G1, ProBook 430 G2
(PN) RA04, HSTNN-IB5X, HSTNN-IB4L, HSTNN-W01C, 745416-121
14.8W 2200mAh/33Wh
Батерија NRG+ за HP Pavilion 14-ab 15-ab 17-g0 KI04
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп HP Pavilion 15-ab Series, Pavilion 14-ab Series, Pavilion 17-g0 Series
(PN) KI04, 8000049-241, TPN-Q162
14.8V 2200mAh/33Wh
Батерија NRG+ за HP Probook 430 440 G3 RO04
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп HP ProBook 430 Series, ProBook 430 G3 Series, ProBook 440 Series, ProBook 440 G3 Series
(PN) RO04, RO06XL
14.8V 2200mAh/33Wh