• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете потребната батерија?

Ве молиме да ја извадите батеријата од вашиот лаптоп и да ја пронајдете ознаката на вашата батерија. Запишете ја  ознаката на вашата батерија во полето - Пребарување и ќе добиете листа на модели на батерии што одговараат на вашата батерија.

Код на батериите за Lenovo

Кодот на батериите за Lenovo, почнува со FRU или ASM, потоа следи комбинација од букви и броеви. На пример: FRU 45N1001.

Clarico-Text-Image
Батерија NRG+ за LENOVO ThinkPad T440P L440 T540P L540 W540 45N1144
2.299,01 ден 2.299,01 ден 2299.01 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп LENOVO ThonkPad T440P Series, ThinPad L440 Series, ThinkPad T540P Series, ThinkPad L540 Series, ThinkPad W540 Series
(PN) 45N1144, 45N1148, 45N1150
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за Lenovo ThinkPad SL410 T410 T510 42T4235
2.399,00 ден 2.399,00 ден 2399.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп LENOVO ThinkPad SL410 Series, ThinkPad SL510 Series, ThinkPad T410, ThinkPad T510, ThinkPad W510, ThinkPad W520, ThinkPad E40, ThinkPad E50, ThinkPad Edge 14 Series, ThinkPad Edge E420, ThinkPad Edge E520, ThinkPad L410, ThinkPad L510, ThinkPad L420,ThinkPad L520, ThinkPad T410i , ThinkPad T510i
(PN) 42T4235, 42T4733, ASM 42T4703
10.8V 6600mAh/71Wh
Батерија NRG+ за Lenovo 3000 B550 G430 G450 G530 42T4585
2.099,00 ден 2.099,00 ден 2099.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп Lenovo 3000 G430 Series, G450 Series, G530 Series, G550 Series, IdeaPad V460, IdeaPad G430, IdeaPad B460
(PN) L08L6Y02, 42T4586, L08L6C02
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија за LENOVO Tablet ThinkPad X220t X230t - 42T4880
2.099,00 ден 2.099,00 ден 2099.0 MKD
Батерија за LENOVO Tablet ThinkPad X220t X230t - 42T4880 - 4400mAh
Батерија за LENOVO X200 Tablet 42T4564
2.099,00 ден 2.099,00 ден 2099.0 MKD
Батерија за лаптоп LENOVO X200 Tablet - 4400mAh, 14.4V - 42T4563 42T4562 42T4564 43R9256 43R9257 ASM 42T4565 42T4657 42T4658.
Батерија за Lenovo ThinkPad X100E 4400mAh 42T4785
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Батерија за лаптоп Lenovo ThinkPad X100E, Edge 11" 4400mAh 10.8V
Батерија за LENOVO IdeaPad U350 L09N8P01
2.499,00 ден 2.499,00 ден 2499.0 MKD
Батерија за лаптоп LENOVO IdeaPad U350 41Wh, 14.8V
Батерија за LENOVO ThinkPad T430s T430si 42T4844
2.299,01 ден 2.299,01 ден 2299.01 MKD
Батерија за лаптоп LENOVO T420s, T430s, T430si -  3600mAh - 40Wh
Батерија за IBM Lenovo T400 T61 R60 2200mAh 42T5229
1.499,00 ден 1.499,00 ден 1499.0 MKD
Батерија за лаптоп IBM i Lenovo ThinkPad R400, T400, T61 - 14.1" Widescreen
Батерија за Lenovo 3000 B550 G430 G450 G530 42T4585
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Батерија за лаптоп Lenovo 3000 G430 G530 IdeaPad V460 4400 mAh
Батерија NRG+ за Lenovo ThinkPad SL410 T410 T510
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп LENOVO ThinkPad SL410 Series, ThinkPad SL510 Series, ThinkPad T410, ThinkPad T510, ThinkPad W510, ThinkPad W520, ThinkPad E40, ThinkPad E50, ThinkPad Edge 14 Series, ThinkPad Edge E420, ThinkPad Edge E520, ThinkPad L410, ThinkPad L510, ThinkPad L420,ThinkPad L520, ThinkPad T410i , ThinkPad T510i
(PN) 42T4235, 42T4733, ASM 42T4703
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија NRG+ за LENOVO T430 42T4733
2.299,01 ден 2.299,01 ден 2299.01 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп LENOVO T430, T410, T420, ThinkPad E50, ThinkPad L410, ThinkPad L420, ThinkPad L510, ThinkPad L520, ThinkPad SL410 Series, ThinkPad SL510 Series, ThinkPad Edge E420, ThinkPad Edge E520, Thinkpad W520
(PN) 42T4733, 45N1001
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија NRG+ за Lenovo ThinkPad T60 T61 R60 R61 Z60 T500
2.199,00 ден 2.199,00 ден 2199.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп IBM ThinkPad T60 Series, ThinkPad T60p Series, ThinkPad T61 Series, ThinkPad R60 Series, ThinkPad R61e Series, ThinkPad R61 Series, LENOVO ThinkPad SL300, ThinkPad SL400, ThinkPad SL500,
LENOVO ThinkPad R500
(PN) FRU 42T4513. ASM 92P1140, 40Y6799
10.08V 4400mAh/48Wh
Батерија NRG+ за Lenovo IdeaPad B480 B580 G480 G580 Y480 Y580
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп Lenovo IdeaPad B480, IdeaPad B580, IdeaPad P580, IdeaPad G480, IdeaPad G580, IdeaPad Y480, IdeaPad Y580, IdeaPad Z580, Lenovo G400, Lenovo G500, Lenovo G700/ G710
(PN) L11S6Y01, 45N1042, 45N1043
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за LENOVO G40 G50, G400S G500S Z70
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп LENOVO G40 Series, G50 Series, G400S Series, G405S Series,G410S Series, G500S Series, G505S Series, G510S Series, IdeaPad S410P Series, IdeaPad S510P Series, IdeaPad Z710 Series, IdeaPad Z70, V1070-FXSE,V3000-ISE,V1000 FHD-ISE,V2000-ISE
(PN) L12S4E01
14.4V 2200mAh, OEM 4*18650 ќелии
Батерија за Lenovo IdeaPad G460 G560 Z560 V570 L09L6Y02
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Батерија за лаптоп Lenovo G460 G570 4400 mAh
Батерија за LENOVO Y460 Y560 B560 L09S6D16
1.499,00 ден 1.499,00 ден 1499.0 MKD
Батерија за лаптоп Lenovo Y460 Y560 B560 4400 mAh
Батерија за IBM R400, Lenovo T400 T61 R61 42T5229
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
Батерија за лаптоп IBM i Lenovo ThinkPad R400, T400, T61 - 14.1" Widescreen
Батерија за LENOVO B40 B50 N40 N50 E40 M4400 L13S4A01
2.099,00 ден 2.099,00 ден 2099.0 MKD
Батерија за лаптоп LENOVO M4400 M4450 V4400 B40 B50 N40 N50 E40 Series - 14.4V 2200mAh
Батерија за LENOVO T430 42T4733
2.500,00 ден 2.500,00 ден 2500.0 MKD
Батерија за лаптоп LENOVO T430 42T4733
72Wh - 6600mAh, 10.8V