• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете потребната батерија?

Ве молиме извадете ја батеријата од вашиот лаптоп и пронајдете ја ознаката на вашата батерија. Запишете ја  ознаката на вашата батерија во полето - Пребарување и ќе добиете листа на модели на батерии што одговараат на вашата батерија

Кодови на батериите за MAC

Кодот на батериите за Mac започнува со буква A, па следи комбинација од 4 броеви, како на пример: A1185, A1289, A1233.

Clarico-Text-Image
Батерија за Apple Macbook Pro 17" A1151 A1189
2.499,00 ден 2.499,00 ден 2499.0 MKD
Батерија за лаптоп APPLE MacBook Pro 17" A1151, MacBook Pro 17" MA897LL/A, MacBook Pro 17" MB166LL/A, MacBook Pro 17" MA611LL/A
(PN) A1189, MA458
10.8V , 68Wh
Батерија за Apple MacBook Pro 15" Retina (Late-13 Mid-14) A1398 A1494
4.599,00 ден 4.599,00 ден 4599.0 MKD
Батерија за лаптоп Apple MacBook Pro 15" Retina A1398, MacBook Pro ME293LL/A, MacBook Pro ME294LL/A, MacBook Pro ME874LL/A, MacBook Pro MGXA2LL/A, MacBook Pro MGXC2LL/A
(PN) A1494, 020-8150
11.26V 95Wh, 8440mAh
Батерија за APPLE MacBook Air 13" (2010 - 2012) - A1405
4.099,00 ден 4.099,00 ден 4099.0 MKD
Zamenska baterija za laptop APPLE Macbook Air 13"  A1369 EMC 2469 - Jul 2011 - Jun 2012  MacBookAir4,2 - A1405 38Wh, 7.3V 5200mAh
Батерија за APPLE Macbook Air 11" Mid 2011 - Mid 2012 A1406
4.299,00 ден 4.299,00 ден 4299.0 MKD
Батерија за лаптоп APPLE Macbook Air 11" A1370 - Mid 2011 - Mid 2012 - EMC 2471, MacBookAir4,1 MC968LL/A (64 GB), MC969LL/A (128 GB)
(PN) A1406, A1370
7.3V, 35Wh
Батерија за APPLE MacBook Pro 13" Mid '09 - Mid '12 A1322
2.399,00 ден 2.399,00 ден 2399.0 MKD
Батерија за лаптоп APPLE MacBook Pro 13" A1278, Jul 2009 - Jul 2012, MacBook Pro 13" MB991LL/A,MacBook Pro 13" MB990LL/A, Apple A1278 (2010 Baujahr Version), MacBook Pro 13" A1278 (2009 Version), MacBook Pro 13" Precision, Aluminum Unibody (2009 Version)
(PN) A1322
10.8V, 48Wh
Батерија за APPLE MacBook Unibody 13" A1331 A1342
1.899,00 ден 1.899,00 ден 1899.0 MKD
Батерија за лаптоп APPLE MacBook Unibody 13", APPLE MacBook Pro 15", APPLE MacBook Pro 17", APPLE MacBook Pro MC372LL/A 15.4-Inch, APPLE MacBook Pro 17" series, APPLE MacBook Pro MB133LL/A 15.4-inch, APPLE MacBook Pro MB470LL/A 15.4-Inch
(PN) A1332, A1342
10.95V, 63.5Wh
Батерија за Apple Macbook Pro 13" 2008 - 2009 A1280
2.599,00 ден 2.599,00 ден 2599.0 MKD
Батерија за лаптоп MacBook 13" A1278, MacBook 13" Series(2008 Version), MacBook 13" MB466*/A
(PN) A1280, MB771LL/A
10.8V , 45Wh
Батерија за Apple Macbook Pro 15" 2006-08 A1175
2.099,00 ден 2.099,00 ден 2099.0 MKD
Батерија за лаптоп APPLE MacBook Pro 15" MacBook Pro 15" MA463, MacBook Pro 15" MA464, MacBook Pro 15" MA600, MacBook Pro 15" MA610, MacBook Pro 15" MA895LL, MacBook Pro 15" MB133B/A
(PN) A1175, MA348
10.8V, 5200mAh/56Wh
Батерија за APPLE MacBook Pro 15" 2009-'10 A1321
2.599,00 ден 2.599,00 ден 2599.0 MKD
Батерија за лаптоп Macbook 15" Unibody Serija A1286, Mid 2009 do Mid 2010, MacBook Pro 15" MC118LL/A, MacBook Pro 15" MB986LL/A, MacBook Pro 15" MB985J/A, Aluminum Unibody (2009 Version), MacBook Pro 15" MB986J/A
(PN) A1321, A1286
10.8V 58Wh