• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Цени опсег (Ресет)
1439.83
1863.56
-
употреби филтер
Брз Филтер

Како да ја пронајдете потребната батерија?

Ве молиме да ја извадите батеријата од вашиот лаптоп и да ја пронајдете ознаката на вашата батерија. Запишете ја  ознаката на вашата батерија во полето - Пребарување и ќе добиете листа на модели на батерии што одговараат на вашата батерија.

Код на батериите за MSI

Кодот на батериите за MSI почнува со буквите BTY, потоа следи црта и комбинација од 3 букви броеви, на пример: BTY-L74.

Clarico-Text-Image
Батерија за MSI CR650 CX650 FR600 FR700 FX600 BTY-S14
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Батерија за лаптоп MSI CR650 CX650 FR600 FR700 FX600 11.1V
Батерија за MSI CR500 CR600 CR700 CX500 CX600 CX700 BTY-L74
1.699,00 ден 1.699,00 ден 1699.0 MKD
Батерија за лаптоп MSI CR600 Series, MSI CR610 Series, MSI CR610X Series, MSI CX705 Series, MSI CX705MX Series, MSI CX705X Series, MSI CX623 Series(All), MSI CX500 Series(All), MSI CX500DX Series(All), MSI A7005 Series(All)
(PN) BTY-L74, BTY-L75
11.1V, 4400mAh/49Wh
Батерија за MSI A32 A15 A41 A15 CR640 CX640MX CX640MX, A32-A15
1.899,00 ден 1.899,00 ден 1899.0 MKD
Батерија за лаптоп MSI CR640MX Series, MSI CR640X Series, MSI CX640 Series, MSI CX640DX Series, MSI CX640MX Series, MEDION Akoya E6201 Series, MEDION Akoya E6221 Series, MEDION Akoya E6222 Series, MEDION Erazer X6815 Series
(PN) A32-A15, A41-A15, A42-A15
10.8V, 4400mAh/48Wh
Батерија за MSI GX660 GT660 BTY-M6D
2.199,00 ден 2.199,00 ден 2199.0 MKD
Батерија за лаптоп MSI GX680R Series , GX680 Series , GX780R Series, GX780DXR Series, GX660DXR Series, GT663R Series, GT660R Series, GT660 Series, E6603 Series
(PN) BTY-M6D
11.1V, 6600mAh/73Wh