• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете потребната батерија?

Ве молиме да ја извадите батеријата од вашиот лаптоп и да ја пронајдете ознаката на вашата батерија. Запишете ја  ознаката на вашата батерија во полето - Пребарување и ќе добиете листа на модели на батерии што одговараат на вашата батерија.

Код на батериите за samsung лаптопи

Кодот на батериите за Samsung лаптопи почнува со букви AA, потоа следи црта и букви PB. Овој код го прати комбинација од 5 букви и броеви. На пример: AA-PB9NC68. Најчесто кодот е составен од следните комбинации AA-PB9 со уште 4 букви и броеви.

Clarico-Text-Image
Батерија за SAMSUNG N150 Series AA-PB2VC6B
1.699,00 ден 1.699,00 ден 1699.0 MKD
Батерија за лаптоп SAMSUNG N148 Series, NT-N148 Series(All), N150 Series, NP-N150 Series, NT-N150 Series, NP-N150 series
(PN) AA-PB2VC6B, AA-PB2VC6W
11.1V, 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за SAMSUNG NP350 Q318 R428 P500 AA-PB9
1.499,00 ден 1.499,00 ден 1499.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп SAMSUNG Q210, Q318, Q320, R428, R430, R468, R480, R505, R520, R580, R620, R720, R730, R780
(PN) AA-PB9NC6B
11.1V 4400mAh/49Wh