• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Цени опсег (Ресет)
719.49
804.24
-
употреби филтер
Брз Филтер

Kako Da Pronađete Odgovarajući Punjač?

Pogledajte najpre konektor na starom punjaču, odaberite odgovarajući  - dobićete odgovarajuće modele.

Clarico-3 Columans Style 1

5.5*2.5

Dimenzije konektora su 5,5mm spoljašnji i 2,5mm unutrašnji.

Clarico-3 Columans Style 1

6.5*4.4

Dimenzije konektora su 6,5mm spoljašnji i 4,4mm unutrašnji.

Полнач за Fujitsu-Siemens 20V 3.25A 65W 5.5*2.5mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски адаптер без напонски кабел за лаптоп Fujitsu-Siemens, 65W 5.5x2.5mm конектор
Полнач за лаптоп Fujitsu Siemens19V 4.22A 5.5*2.5mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски адаптер за лаптоп Fujitsu Siemens 80W, 5.5*2.5mm
Излезен напон: 19V
Излезна струја: 4.22A
Полнач за лаптоп 19V 4.7A 90W 5.5*2.5mm
949,00 ден 949,00 ден 949.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп - 90W со 5.5x2.5 mm конектор, компатибилен со лаптоп моделите ASUS, ACER, TOSHIBA, HP, Compaq, FUJITSU, IBM, LENOVO кои користат 5.5*2.5mm конектор