• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Цени опсег (Ресет)
1524.58
1863.56
-
употреби филтер
Брз Филтер

Kako Da Pronađete Odgovarajući Punjač?

Pogledajte najpre konektor na starom punjaču, odaberite odgovarajući  - dobićete odgovarajuće modele.

Clarico-3 Columans Style 1

MagSafe 1

MacBook modeli proizvodeni pre 2012 koriste MagSafe Konektor

Clarico-3 Columans Style 1

MagSafe 2

MacBook modeli proizvedeni od 2012 - 2015 (MacBook Air do 2017) koriste MagSafe 2 konektor

Clarico-3 Columans Style 1

Type C

Najnoviji MacBook modeli koriste USB Type-C koenktor

MagSafe полнач за Apple MacBook Air 45W A1374
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
Заменски полнач за MacBook Air do 2012, 14.5V 3.1A , 45W - MagSafe L конектор
Полнач за Apple MacBook, MacBook Pro 13" - 60W Magsafe 1 A1344
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Заменски полнач за MacBook A1181 A1278 A1342  и  MacBook Pro A1278 до крај 2011 - MagSafe 1  A1344
MagSafе полнач за Apple Macbook Pro 15 17 85W A1343
2.099,00 ден 2.099,00 ден 2099.0 MKD
Заменски полнач за MacBook Pro A1286, MagSafe 1 L конектор -  85W 18,5V 4.6A          
MagSafe 2 полнач за Apple MacBook Air 45W od 2012 A1436
1.899,00 ден 1.899,00 ден 1899.0 MKD
Заменски полнач за MacBook Air Mid 2012 и, 45W - MagSafe 2 конектор 
Полнач за Apple MacBook Pro 60W MagSafe 2 A1435
2.099,00 ден 2.099,00 ден 2099.0 MKD
Заменски полнач со MagSafe 2 конектор, за MacBook PRO 13" RETINA display
Полнач за Apple Macbook Pro 85W MagSafe 2 A1424
2.199,00 ден 2.199,00 ден 2199.0 MKD
Заменски полнач за MacBook Pro Retina Display A1398, MagSafe 2 T конектор 85W