• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го изберете полначот за лаптоп?

Погледнете го конекторот на стариот полнач и изберете го на сликите подолу  - ќе ги добиете моделите на полнач кои имаат таков конектор.

Clarico-3 Columans Style 1

5.5*2.5

Димензиите на конекторот се:
5,5mm надвор.  2,5mm внатр. пречник.

Clarico-3 Columans Style 1

3.0*1.1

Димензиите на конекторот се:  3.0mm надворешен 1,1mm внатрешен
пречник.

Clarico-3 Columans Style 1

2.5*0.7

Dimenzije konektora su 2.5mm spoljašnji i 0.7mm unutrašnji.

Clarico-3 Columans Style 1

4.8*1.7 

Димензиите на конекторот се:  4.0mm надворешен
1.7mm внатрешен пречник.

Clarico-3 Columans Style 1

4.0*1.3 

Dimenzije konektora su 4.0mm spoljašnji i 1.3mm unutrašnji.

Clarico-3 Columans Style 1

type C

Konektori koji imaju tip Type C. (USB Konektor)

Полнач за ACER UltraBook ChromeBook 19V 3.42A 3.0*1.1mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски адаптер-полнач за ACER UltraBook 65W, конкетор 3.0x1.1mm
Полнач за Asus ZenBook 19V 2.37A, 3.0*1.1mm
649,00 ден 649,00 ден 649.0 MKD
Заменски адаптер-полнач за Asus ZenBook 45W, конектор 3.0x1.1mm
Полнач за Asus UltraBook UX21 UX31 UX32 19V 2.37A 4.0*1.35mm
649,00 ден 649,00 ден 649.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп ASUS Ultra Book - 45W, конектор - 4.0x1.35mm
Полнач за ASUS ASUS VivoBook X201E Q200E X553M EXA1206CH ADP-33AW C
649,00 ден 649,00 ден 649.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп ASUS Ultrabook VivoBook X201E Q200E X553M EXA1206CH ADP-33AW C AD890026 010-1LF
Полнач за ASUS 19V 3.42A 5.5*2.5mm
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
Заменски адаптер 65W 5.5x2.5mm конектор за лаптоп ASUS
Полнач за ASUS G75 ROG G750 180w 5.5*2.5mm
2.099,00 ден 2.099,00 ден 2099.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп ASUS ROG 750 180W 5.5*2.5mm
Полнач за ASUS N46 N56 N76 120W 5.5*2.5mm
1.699,00 ден 1.699,00 ден 1699.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп ADP-120ZB AB -120W, ASUS N46 N55 N56 N76 серија
Полнач за HP Pavilion Envy 14 15 HP 250 G2, 250 G3
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп HP Pavilion 14 i 15 Серија, ENVY 14, 15 i 17 Серија - HP 250 G2 i G3 - 65W, 19.5V 3.33A 4.5x3.0mm со иглица во средина
Полнач за Asus Eee PC 1001 1005 1008 ADP-40PH AB
649,00 ден 649,00 ден 649.0 MKD
Заменски адаптер - полнач за Asus Eee PC netbook - 19V 2.1A - 40W, конектор 2.5x0.7mm
Полнач за HP Compaq 18.5V 3.5A 4.8*1.7mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп HP Compaq 65W 4.8x1.7mm EH642A
Полнач за Asus Eee PC 900 1000 12V 36W 3A 4.8*1.7mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски адаптер за Asus Eee PC - 12V 36W, 4.8x1.7mm конектор
Полнач за лаптоп 19V 4.7A 90W 5.5*2.5mm
949,00 ден 949,00 ден 949.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп - 90W со 5.5x2.5 mm конектор, компатибилен со лаптоп моделите ASUS, ACER, TOSHIBA, HP, Compaq, FUJITSU, IBM, LENOVO кои користат 5.5*2.5mm конектор
Полнач за TOSHIBA Satellite 75W 3.95A
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски адаптер 75W 5.5x2.5mm конектор за лаптоп TOSHIBA - PA5034U-1ACA PA3097U-1ACA, PA3396U-1ACA, PA3467U-1ACA, PA3714U-1ACA PA3741E-1AC3 PA-1750-09 PA1750 PA 1750-01 ADP-75WB A