• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер
Полнач за DELL 19.5V 4.62A 4.5*3.0mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп DELL ADP-90LD B, 90W конектор 4.5*3.0mm со иглица
Полнач за DELL Inspiron 11 series 3000 XPS18 XPS1810 19.5V 3.33A 4.5*3.0mm
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп DELL Inspiron 11 series 3000 XPS18 XPS1810 - 65W, 4.5x3.0mm конектор со иглица во средина