• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете полначот што го барате?

Погледнете го конекторот на стариот полнач и изберете го подолу  - ќе ги добиете моделите на полначи со таков конектор.

Clarico-3 Columans Style 1

7.4*5.0

Димензии на конкетор
7.4mm надворешен
5.0mm внатрешен пречник.

Clarico-3 Columans Style 1

4.5*3.0

Димензии на конектор 4.5mm надворешен
3.0mm внатрешен пречник.

 
Clarico-3 Columans Style 1

5.5*1.7

Dimenzije konektora su 5.5mm spoljašnji i 1.7mm unutrašnji.

Clarico-3 Columans Style 1

5.5*2.5

Dimenzije konektora su 5.5mm spoljašnji i 2.5mm unutrašnji.

Полнач за DELL 19.5V 4.62A 4.5*3.0mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп DELL ADP-90LD B, 90W конектор 4.5*3.0mm со иглица
Полнач за DELL Inspiron 11 series 3000 XPS18 XPS1810 19.5V 3.33A 4.5*3.0mm
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп DELL Inspiron 11 series 3000 XPS18 XPS1810 - 65W, 4.5x3.0mm конектор со иглица во средина
Полнач за DELL Vostro 14 3468 14 5468 15 5568
649,00 ден 649,00 ден 649.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп DELL Vostro 14 series  15 Series - 45W, 4.5x3.0mm конектор со иглица во средина
Полнач за Dell 19.5V 4.62A 90W конектор 7.4*5.0mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски полнач 90W, конектор 7.4x5.0 mm
Полнач за Dell 19.5V 3.34A 7.4*5.0
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
Заменски 65W адаптер за лаптоп DELL, 7.4x5.0mm конектор
Полнач за Dell 19.5V 7.7A 7.4*5.0mm
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Заменски полнач 150 W, 7.4 x 5.0mm конектор
Полнач за Dell 19.5V 6.7A 7.4*5.0
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
Заменски полнач 130W, со конектор 7.4x5.0 mm