• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер
Полнач NRG+ за Dell 19.5V 4.62A 90W конектор 7.4*5.0mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
NRG+ заменски полнач 90W, конектор 7.4x5.0 mm
Полнач за Dell 19.5V 6.7A 7.4*5.0
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
Заменски полнач 130W, со конектор 7.4x5.0 mm