• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете бараниот полнач?

Проверете ја препораката за полначот за вашиот лаптоп- колку  (А)  и колку (V). Погледнете ја ознаката која се наоѓа на налепницата на долната страна од лаптопот, како што е прикажано на сл.1 (INPUT DC)

Доколку немате налепница на лаптопот, погледнете ја ознаката на полначот, како што е прикажано на сл.2 (Output DC)

  2.3A
  3.3A
  4.6A
  6.1A
Полнач за HP Pavilion 15 Series 19.5V 4.62A 4.5*3.0mm
999,00 ден 999,00 ден 999.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп HP Pavilion 14 i 15 Serija, ENVY 14, 15 i 17 Серија - 90W, 4.5x3.0mm со иглица во средина
Полнач за HP Pavilion Envy 14 15 HP 250 G2, 250 G3
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп HP Pavilion 14 i 15 Серија, ENVY 14, 15 i 17 Серија - HP 250 G2 i G3 - 65W, 19.5V 3.33A 4.5x3.0mm со иглица во средина
Полнач за HP Stream 11 13 14 EliteBook Folio 1040 G1 Spectre Ultrabook 2.31A
649,00 ден 649,00 ден 649.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп HP Stream 11, Stream 13, Stream 14 EliteBook Folio 1040 HP Split 13, Spectre UltraBook - 19.5V 2.31A, конектор 4.5x3.0