• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

како да го пронајдете полначот што го барате?

Pogledajte najpre konektor na starom punjaču, odaberite odgovarajući  - dobićete odgovarajuće modele.

Clarico-3 Columans Style 1

7.4*5.0

Димезии на конектор
7.4mm надворешен
5.0mm внатрешен пречник со иглица во средина.

Clarico-3 Columans Style 1

4.5*3.0

Димензии на конектор
4.5mm надворешен
3.0mm внатрешен пречник со иглица на средина.

Clarico-3 Columans Style 1

4.8*1.7

Dimenzije konektora su 4.8mm spoljašnji i 1.7mm unutrašnji, bez iglice u sredini.

Clarico-3 Columans Style 1

4.0*1.7

Dimenzije konektora su 4.0mm spoljašnji i 1.7mm unutrašnji, bez iglice u sredini.

Полнач за HP Compaq Mini 1000 110c CQ10
649,00 ден 649,00 ден 649.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп HP Compaq - 19V 1.58A 30W, со 4.0*1.7mm конектор
Полнач NRG+ за HP Pavilion SleekBook 19.5V 3.33A 4.8*1.7
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
NRG+ заменски полнач за лаптоп HP Pavilion SleekBook 15 - 65W, 4.8x1.7mm конектор
Полнач NRG+ за HP Compaq 19V 4.7A 7.4*5.0 mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
NRG+ заменски полнач NRG+ за лаптоп HP Compaq - 90W, конектор 7.4x5.0mm (надворешен x внатрешен дијаметар)
Полнач за HP Pavilion 15 Series 19.5V 4.62A 4.5*3.0mm
999,00 ден 999,00 ден 999.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп HP Pavilion 14 i 15 Serija, ENVY 14, 15 i 17 Серија - 90W, 4.5x3.0mm со иглица во средина
Полнач NRG+ за HP Pavilion Envy 14 15 HP 250 G2, 250 G3
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
NRG+ заменски полнач за лаптоп HP Pavilion 14 i 15 Серија, ENVY 14, 15 i 17 Серија - HP 250 G2 i G3 - 65W, 19.5V 3.33A 4.5x3.0mm со иглица во средина
Полнач NRG+ за HP Stream 11 13 14 EliteBook Folio 1040 G1 Spectre Ultrabook 2.31A
649,00 ден 649,00 ден 649.0 MKD
NRG+ заменски полнач за лаптоп HP Stream 11, Stream 13, Stream 14 EliteBook Folio 1040 HP Split 13, Spectre UltraBook - 19.5V 2.31A, конектор 4.5x3.0
Полнач за HP DV1000 DV5000 DV6000
999,00 ден 999,00 ден 999.0 MKD
Полнач за лаптоп HP Compaq 19V 4.7A, 90W sa 4.8*1.7mm конектор
Полнач за HP Compaq 18.5V 3.5A 4.8*1.7mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп HP Compaq 65W 4.8x1.7mm EH642A
Полнач NRG+ за HP Compaq 7.4*5.0 18.5V 3.5A
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
NRG+ заменски адаптер за HP Compaq 65W со 7.4x5.0mm конектор
Полнач за HP Compaq 7.4*5.0mm 150W
1.699,00 ден 1.699,00 ден 1699.0 MKD
Полнач за лаптоп HP Compaq 19V 7.9A, конектор 7.4x5.0mm