• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете бараниот полнач?

Проверете ја препораката за полначот за вашиот лаптоп- колку  (А)  и колку (V). Погледнете ја ознаката која се наоѓа на налепницата на долната страна од лаптопот, како што е прикажано на сл.1 (INPUT DC)

Доколку немате налепница на лаптопот, погледнете ја ознаката на полначот, како што е прикажано на сл.2 (Output DC)

Полнач за HP Compaq 19V 4.7A 7.4*5.0 mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп HP Compaq - 90W, конектор 7.4x5.0mm (надворешен x внатрешен дијаметар)
Полнач за HP Compaq 7.4*5.0 18.5V 3.5A
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
Заменски адаптер за HP Compaq 65W со 7.4x5.0mm конектор
Полнач за HP Compaq 7.4*5.0mm 150W
1.699,00 ден 1.699,00 ден 1699.0 MKD
Полнач за лаптоп HP Compaq 19V 7.9A, конектор 7.4x5.0mm