• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер
Полнач за Lenovo i IBM 20V 4.5A 7.7*5.5mm
999,00 ден 999,00 ден 999.0 MKD
Заменски полнач 90W со 7.7x5.5mm конектор за IBM i Lenovo лаптоп компјутери
Полнач за Lenovo i IBM 20V 3.25A 7.7*5.5mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски полнач 65W со 7.7x5.5mm конектор за IBM i Lenovo лаптоп компјутери