• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Цени опсег (Ресет)
550.0
846.61
-
употреби филтер
Брз Филтер

Kako Da Pronađete Odgovarajući Punjač?

Pogledajte najpre konektor na starom punjaču, odaberite odgovarajući  - dobićete odgovarajuće modele.

Clarico-3 Columans Style 1

7.7*5.0

Dimenzije konektora su 7.7mm spoljašnji i 5.0mm unutrašnji.

Clarico-3 Columans Style 1

5.5*2.5

Dimenzije konektora su 5.5mm spoljašnji i 2.5mm unutrašnji.

Clarico-3 Columans Style 1

4.0*1.7

Dimenzije konektora su 4.0mm spoljašnji i 1.7mm unutrašnji.

Полнач за лаптоп 19V 4.7A 90W 5.5*2.5mm
949,00 ден 949,00 ден 949.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп - 90W со 5.5x2.5 mm конектор, компатибилен со лаптоп моделите ASUS, ACER, TOSHIBA, HP, Compaq, FUJITSU, IBM, LENOVO кои користат 5.5*2.5mm конектор
Полнач за Lenovo i IBM 20V 3.25A 7.7*5.5mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски полнач 65W со 7.7x5.5mm конектор за IBM i Lenovo лаптоп компјутери
Полнач за Lenovo i IBM 20V 4.5A 7.7*5.5mm
999,00 ден 999,00 ден 999.0 MKD
Заменски полнач 90W со 7.7x5.5mm конектор за IBM i Lenovo лаптоп компјутери
Полнач за LENOVO IdeaPad 100-14IBY 100-15IBD 100-15IBY
649,00 ден 649,00 ден 649.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп LENOVO IdeaPad 100-14IBY 100-15IBD 100-15IBY 4.0*1.7mm конектор, 45W - 20V 2.25A
Полнач за LENOVO ThinkPad X230s X240 Yoga 11 - 20V 2.25A USB Pin
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп LENOVO ThinkPad X230 X240 X240s Yoga 11 i 11S - 20V 45W Square Pin
Полнач за LENOVO G500 G700 T440 20V 3.25A Square Pin
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп LENOVO, 20V 65W Square Pin
Полнач за LENOVO G500 G700 T440 20V 4.5A Square Pin
999,00 ден 999,00 ден 999.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп LENOVO, 20V 90W Square Pin