• Специјална понуда за првата нарачка
  • |
  • Код : #ASDA44
  • |
  • Добијте бесплатна испорака

Контакт

Нашата фирма

Нашиот тим во секое време ќе одговори на вашите прашања за нашите производи. Пополнете ја формата и ќе ве контактираме во најкраток можен рок. Ние сме тука за Вас.

Итрејд ЛТД Дооел Скопје
Козле 88, , Скопје, , 1000, Северна Македонија
Побарајте телефонски позив

Јавете се

Нашиот тим во секое време ќе одговори на вашите прашања за нашите производи. Пополнете ја формата и ќе ве контактираме во најкраток можен рок. Ние сме тука за Вас.

Јавете ни се!

Call: +389 72 25 88 66
Јавете ни се

Испратете ни е-маил

Нашиот тим во секое време ќе одговори на вашите прашања за нашите производи. Пополнете ја формата и ќе ве контактираме во најкраток можен рок. Ние сме тука за Вас.

Tu smo za Vas!

Email: prodazba@itrade.com.mk
Испратете ни емаил